SLÄPVAGNAR

Med släpvagnen som utgångspunkt vill vi på Maskin och Trailer lösa alla möjliga transportuppgifter. Inte konstigt att vårt sortiment är väldigt stort och väldigt brett. Genom lång erfarenhet, vet vi att en bra släpvagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet. De sakerna kan du alltid förvänta dig av en släpvagn som det står Fogelsta på.

Välj typ av släp

Hållbara lågbyggda vagnar med bra lastvolym. Hög flexibilitet tack vare Fogelstas breda tillbehörssortiment.

Högbyggda vagnar med rejäl konstruktion utrustade med specialfunktioner för många olika typer av laster. 

Rejäl konstruktion, tåliga chassin och riktigt gott om lastutrymme är några av kännetecknen för Fogelsta snöskotertrailers.

Välkonstruerade och slitstarka vagnar perfekta för att transportera gods som behöver täckas eller låsas in.

Om du har last som behöver skyddas, uppskattar flexibilitet och behöver gott om lastutrymme är våra robusta Cargo-släp rätt val för dig.

Våra tippvagnar är lätta att lasta och underlättar ditt arbete. Slittålig lösning för såväl minigrävare och kompakttraktorer som ved och grus.

Fogelstas maskinsläp kan transportera små, tunga maskiner som minigrävare och grävare. Utmärkt uppkörningsvinkel, invändiga bindöglor.

Slitstarka funktioner, tålig konstruktion och smarta detaljer är självklarheter när det kommer till våra fordonstransporter.

Fogelstas MC-trailer har flera smarta funktioner som förenklar och förbättrar användandet.